طرز تهیه لقمه سیب‌زمینی پنیری

کد خبر: ۶۴
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
مواد لازم برای لقمه سیب‌زمینی پنیری:

    سیب زمینی متوسط 4 عدد
    کره آب شده 6 قاشق
    چیپس پنیری خرد شده 1/2 فنجان
    نمک 1 قاشق چایخوری
    پنیر چدار 1/2 فنجان

 

طرز تهیه:
پوست سیب زمینی ها را خیلی خوب بشوئید تا سفید شوند. سپس آنها را به مکعبهای 2.5 در 4 سانتی ببرید. آنها را با حوله کاغذی تمیز خشک کنید.

قطعات سیب زمینی را در کره بیندازید و سپس در چیپس پنیری خرد شده بغلطانید. سیب زیمین ها را روی کاغذ رونی درون سینی فر قرار دهید. روی سیب زمینی ها را با پنیر چدار بپوشانید.

سینی فر را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا برشته شوند. سپس آنها را گرم سرو کنید.

    برای: 5 نفر
    حاضر است در : 45 دقیقه
    وعده: پیش غذا    
    دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود    
    مواد لازم : پنیر چدار, چیپس, سیب زمینی, کره   

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰