طرز تهیه پودینگ موز

دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد،
کد خبر: ۱۲۳۹
|
۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۶
زندگی امروز/ طرز تهیه دسر کلاسیک

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت سرآشپز پاپیون، دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.

مواد لازم:
شیر  ۲ پیمانه

شکر ۲/۳ پیمانه

آرد ذرت ۲.۵ قاشق سوپ خوری

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

تخم مرغ (زرده) ۲ عدد

کره ۱ قاشق سوپ خوری

وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری

نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه

موز خردشده ۲ عدد

ویفر خردشده ۱۵ عدد


طرز تهیه پودینگ موز

پودینگ موز
 
طرز تهیه:
قابلمه‌ای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود.

حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید به صورتی که زرده ها باز نشوند.

مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایه‌ای نرم حاصل شود.

پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید

. این کاسه را درکاسه‌ای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید.

بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.

موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرف‌های مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکه‌های موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید.

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰