طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر

مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد.
کد خبر: ۱۵۳۹
|
۱۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۶
زندگی امروزمرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون نیاز به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.

به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت سوران ،مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون نیاز به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید.

طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر
 
مواد لازم:

مرغ (متوسط) 1عدد

نمک به میزان لازم

کره به میزان لازم

زعفران (آبکرده) به میزان لازم

آبلیمو 4 تا 5 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

پودر سیر 2 قاشق مرباخوری

سیب زمینی به میزان لازم

پوره گوجه فرنگی نصف لیوان


طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر
 
 طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه(بدون نیاز به فر)
 
طرز تهیه:
1-در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.
 
2-زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.
 
3-پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
 
4-قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم. روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.


طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه، بدون نیاز به فر
 

5-مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.
 
6-روی ظرف دمکنی قرار داده و 15 دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.
 
7-بعد از پخت فویل رو برمیداریم. مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
 
8-مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.

نکات:
1)در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.
 
2)میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰