آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکه‌های ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.
کد خبر: ۲۶۵۰
|
۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸
آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ




زرشک پلو یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو فوری

سینه مرغ: ۲ عدد کوچک یا ۱ عدد بزرگ
برنج خام: ۲ پیمانه
زرشک: ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

۱. این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکه‌های ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.

۲. ۱ قاشق از کل پیاز داغ، فلفل، نمک، زرچوبه، کمی روغن و مرغی که خرد کردین رو داخل ماهیتابه بریزین.

۳. مرغ رو کمی تفت بدین تا تغییر رنگ بده.

۴. حالا کمتر از یک لیوان آب به مرغ اضافه کنین و اجازه بدین تا مرغ حدود نیم ساعت بپزه و تنگ آب بشه.

۵. پنج دقیقه مونده به این که مرغ بپزه زرشک رو حاضر کنین به این صورت که زرشک، ۱ قاشق پیاز داغ باقیمانده، کره، شکر و حدود ۲ قاشق زعفران دم کرده رو داخل یه ماهیتابه بریزین.

۶. مواد رو حدود ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین تا شکر آب بشه و زرشک‌ها هم نرم، دقت کنین تا زرشک رو زیاد روی حرارت نذارین، چون زود میسوزه و سفت میشه.


۷. حالا دیگه مرغ پخته و تنگ آب شده پس بهش ۱ قاشق زعفران دم کرده اضافه کنین.


۸. زرشک‌ها رو هم به مرغ اضافه کنین و با هم مخلوط کنین.


۹. حالا زرشک پلو خوشمزه تون حاضره و فقط میمونه کشیدنش داخل دیس … نوش جون.

وب‌سایت دونفره -گلزار نورمحمدیان
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰