توصیه متخصصان محیط زیست و سازمان خواروبار جهانی
شاید خوردن حشرات به نظرتان نفرت انگیز برسد، اما واقعیت این است که شما تاکنون بدون آنکه بدانید آنقدر حشره خورده اید که باورتان نمی شود. در صنایع غذایی وجود مقداری حشره (و بدتر از آن) در غذای شما مجاز است. راستش آنکه تهیه غذای صددرصد خالص و بدون حشره بی اندازه دشوار است. آرد گندم در هر کیلوگرم به طور میانگین ۱۵۰۰ قطعه حشره یا بیشتر دارد.
بشر در طول قرنها زندگی روی زمین، چیزهای مختلفی را خورده است، اما آیا چیزی از خواستگاه آنها میداند؟
مثل طرز تهیه اکثر خورشتها برای تهیه این غذا هم اول پیازها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود.
دمای روغن بسیار اهمیت دارد و نمیتواند خیلی هم پایین باشد، چون باعث میشود غذایی که سرخ میکنید آب بیندازد و تُرد نشود.
سالاد اسفناج را میتوانید به جای رب انار با ترکیب عسل و سرکه تهیه کنید همچنین میتوانید در صورت تمایل به جای استفاده از پرتقال در تهیه این نوع سالاد از برشهای گلابی استفاده نمایید.
این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکههای ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.
بهترین بادمجانها برای این خورش، بادمجانهایی هستند که پوست تیره دارند و سفت و کشیده هستند. بادمجان علی رغم آنچه برخی افراد تصور میکنند حاوی خواص دارویی فراوانی است و منبعی غنی از فسفر، ناسونین، فولات، ویتامینهای B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین ث است.
غذاهایی مانند قرمه سبزی یا قیمه را میتوان با مقدار گوشت کمتر، استفاده از سویا، استفاده از گوشتهای سفید سالمتر مانند مرغ و حتی با به کار بردن پنیرهای گیاهی درست کرد. با این حال ما حتی وقتی از گوشت هم برای درست کردن این غذا استفاده نمیکنیم، عصارههای شیمیایی گوشت را به غذا اضافه میکنیم تا هم میزان ضرر رسانی غذا را کاهش نداده باشیم و هم معده خودمان را گول بزنیم که خداینکرده گوشت قرمز از غذا حذف نشده است.
زیره پلو یکی از غذاهای معروف مردم کرمان است. زیره از ادویهها و دانههای گیاهی بسیار معطر و مفید است که در زمینه تغذیه ارزش فراوانی دارد و جزو پر استفادهترین ادویهها در کشورهای اروپایی محسوب میشود.