لازانیای کدو حلوایی
يك رژيم سالم، يك رژيم رنگي مي باشد. ميوه ها و سبزيجات، داراي پنج رنگ اصلي هستند: قرمز، نارنجي/زرد، بنفش/آبي، سفيد و سبز. هر كدام از اين رنگ ها در كل نشان دهنده ويتامين، ماده يا آنتي اكسيدان خاصي است.
تصاویری از غذاهای کره‌ای
تحقیقات جدید نشان داده پختن گوشت در دمای بالا چه کبابی چه در ماهی تابه خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد.
پختن سبزیجات؛ مفید یا مضر؟
مطمئنا غذاهای گیاهی خام می‌توانند مغذی باشند، اما پختن آن‌ها باعث می‌شود که فیبرها و دیواره‌های سلولی‌شان نرم شود و مواد مغذی مهم‌شان آزاد شود. این در حالی است که همین مواد مغذی مهم در حالت خام در دسترس نیستند. مثلا پختن گوجه‌فرنگی، تاثیر نوعی آنتی‌اکسیدان به‌نام لیکوپن را تا 5 برابر بیشتر می‌کند.
طرز تهیه لقمه سیب‌زمینی پنیری
قبلی۳