توجه به اینکه آجیل یکی از وسایل پذیرایی در ایام نوروز است، باید در مورد مصرف آن نکاتی رعایت شود. نباید در مصرف آجیل زیاده روی شود؛ چراکه انواع مغزها و تخمهها حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، به طوری که هر ۱۰۰ گرم آنها حاوی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری است.
طبق آخرین آمار مؤسسه ESI، تحقیقات محققان مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دو حیطه فارموکولوژی و توکسیکولوژی و پزشکی بالینی جزو کارها و تحقیقات یک درصد محققان پراستناد دنیا قرار گرفته است. همچنین دو مقاله من سال گذشته و امسال از سمت فرهنگستان علوم پزشکی که بالاترین نهاد علوم پزشکی است، به عنوان مقالههای برگزیده سال انتخاب شد که این دو کار نیز با تحقیقات ما در مرکز مرتبط بوده است.
ماتیاس شولتسه از بنیاد پژوهش تغذیه آلمان میگوید، در اسپانیا مصرف گوجهفرنگی، میوه، سبزیجات و حبوبات بسیار بیشتر از آلمان است و روغن گیاهی بر سایر روغنها ارجحیت دارد.
از ماه ششم بارداری جنین به تدریج قادر به تشخیص بوهای مختلف و به یادآوردن آنهاست تاجایی که نوزاد پس از تولد، بوی مایع آمنیوتیک مادر را به خاطر میآورد.
براساس آمارهای ارائه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۵، حدود ۵۶.۴ میلیون نفر در سراسر دنیا جان باختند که ۵۴ درصد از آن مربوط به ۱۰ عامل اصلی مرگ و میر است. برخی از بیماریهای قلبی-عروقی صدرنشین این لیست هستند. ۹ عامل اول متعلق به مرگ در اثر بیماریهای گوناگون است و عامل دهم به سوانح جادهای تعلق دارد.
تازهترین تحقیق انجام شده
این مطالعه همچنین می تواند کلیدی برای جلوگیری ازابتلا به عفونتهای ریوی جدی باشد. پژوهشگران در دانشگاه ادینبورگ دریافتند که این تفاوتها نشان دهنده شدت بیماری است و میتواند به پزشکان در این مورد که یک کودک تا چه مدت باید در بیمارستان بستری باشد، کمک کند.
هشدار یک دانشمند:
«به نظر میرسد که یک ساعت بیولوژیکی وجود دارد که طول عمر انسان را تا حدود ۱۲۰ سالگی تنظیم کرده است و ما برای زنده ماندن بیش از این مدت برنامهریزی نشدهایم.»
مطالعه جدید ادعا کرده است که خوردن تخممرغ بهصورت روزانه خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را تا ۱۷ درصد افزایش میدهد.
این منطقی است که مطالعه باید با ژن های شناخته شده ای که نقش مهمی در خواب بازی می کنند شروع شود. شواهدی وجود دارد که نشان می دهند که ژن های ریتم شبانه روزی و انتقال دهنده های عصبی که در تنظیم خواب دخالت دارند در بی خوابی نقش مهمی ایفا می کنند.
دانه های انار، رنگ قرمز خود را از پلی فنل ها می گیرند. آنتی اکسیدان ها در آب انار می توانند به حذف رادیکال های آزاد، محافظت از سلول ها دربرابر آسیب ها و کاهش التهاب کمک کنند.