باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.
کد خبر: ۱۱۸۲
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۲
زندگی امروزباقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود.   
  
 به گزارش زندگی امروز به نقل از ماهنامه کیک وشیرینی این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در به نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم خمیر:
 
آرد: 4 پیمانه (550 الی 560 گرم)
آب: 100 میلی لیتر
ماست: 100 گرم
روغن: 90گرم
تخم مرغ: 2 عدد
سرکه: 2 ق س
بیکینگ پودر: یک دوم ق س
نمک: یک ق چ
مواد لازم کرم:
 
شیر: 5 پیمانه (یک لیتر)
شکر: 180 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 100 گرم
نشاسته: 30 گرم
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
مواد لازم اضافی:
 
کره (ذوب شده): 100 گرم
روغن: 90 گرم
مواد لازم شربت:
 
شکر: 180 گرم
آب: یک پیمانه
آب لیمو ترش: 3 الی 4 قطره

طرز تهیه باقلوا در منزل



 

 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود.
 
2. برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

 
3. خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.

 
4. برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.
 
5. یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.

 
6. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
 
7. یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید و مایع سرد شده را داخل آنها بریزید و بپیچید.
 

8. کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.
 

9. بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و پر کنید و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.

10. در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.

 
11. بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

 
12. پس از گذشت 2 الی 3 دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
* نظر:
نام:
ایمیل: