سالاد سیب زمینی از آن سالاد های خاصی است که عاشقش می شوید چون هم بافت نرم در آن پیدا می شود هم بافت های ترد. اگر ورزشکار هستید مطمئناً از دیدن مواد موجود در سالاد خوشحال خواهید شد چون تمام چیزهایی که یک ورزشکار بعد از تمرین می خواهد در آن وجود دارد.
کد خبر: ۱۱۸۴
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹
 زندگی امروزسالاد سیب زمینی از آن سالاد های خاصی است که عاشقش می شوید چون هم بافت نرم در آن پیدا می شود هم بافت های ترد. اگر ورزشکار هستید مطمئناً از دیدن مواد موجود در سالاد خوشحال خواهید شد چون تمام چیزهایی که یک ورزشکار بعد از تمرین می خواهد در آن وجود دارد. 

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت کرمانی، سیب زمینی خود از منابع با کیفیت کربوهیدرات است و در کنارش تخم مرغ نیز دارد که پروتئین را تامین می کند سبزیجات دیگر نیز در این سالاد به کار رفته که علاوه بر مواد مغذی حاوی فیبر هستند. این سالاد را در کنار دیگر غذاها می توانید به کودک خود نیز بدهید چون هم ظاهری دلپذیر دارد و هم بسیار مقوی است.

مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ

900 گرم سیب زمینی

یک قاشق غذا خوری بعلاوه یک دوم قاشق چای خوری نمک

سه قاشق غذا خوری سرکه سفید

یک دوم از یک پیاز قرمز کوچک

یک ساقه بزرگ کرفس

یک دوم فنجان خیار شور برش خورده

یک دوم فنجان برگ جعفری

یک دوم فنجان مایونز

یک دوم قاشق چای خوری سس خردل

یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه


سالاد سیب زمینی آمریکایی
سالاد سیب زمینی آمریکایی

روش پخت:
تخم مرغ ها را در یک قابلمه قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 14 دقیقه بجوشد. در همین طول یک کاسه بزرگ آب یخ آماده کنید. تخم مرغ ها درون کاسه آب یخ بریزید. اجازه دهید حداقل 10 دقیقه یا یا بیش از یک ساعت داخل آب بمانند تا زمانی که آماده استفاده شوند.

سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید ( نه خیلی کوچک نه خیلی بزرگ ). سیب زمینی ها را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید و رویشان آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید. یک قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها آرام جوش بخورند، سیب زمینی ها را به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل مصرف شوند روی حرارت نگه دارید. سیب زمینی ها را از آب بیرون بیاورید و داخل یک کاسه قرار دهید، سپس روی آنها سرکه بریزید. به مدت 30 دقیقه بگذارید بمانند تا دمای آنها کم شود.

در این طول پیاز را به خوبی خرد کنید سپس با آب سرد آب کشی کنید و خشکشان کنید. کرفس، خیارشور و جعفری را هم خرد کنید. در یک کاسه بزرگ مایونز، پیاز، کرفس، خیارشور، جعفری، خردل، فلفل و یک دوم نمک باقی مانده را میکس کنید. تخم مرغ ها را پوست بکنید و خرد کنید.

سیب زمینی ها را که حالا سرد شده اند با سسی که درست کردید به آرامی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.

نکته: بهتر است این سالاد را بلافاصله بعد از آماده کردن سرو کنید اما اگر روی آن روکش بگذارید و در یخچال نگه دارید تا بیش از دو روز می ماند.

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
* نظر:
نام:
ایمیل: