کیک کیت‌کت را حتما امتحان کنید!

کیت کت، شکلاتی فوق العاده خوشمزه و محبوب است که می‌توانید این کیک خوشمزه را با آن تهیه کنید و لذت ببرید.
کد خبر: ۱۳۷۶
|
۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵
زندگی امروز/ کیت کت، شکلاتی فوق العاده خوشمزه و محبوب است که می‌توانید این کیک خوشمزه را با آن تهیه کنید و لذت ببرید.

به گزارش زندگی امروز به نقل از برترینها، شکلاتی فوق العاده خوشمزه و محبوب است که می‌توانید این کیک خوشمزه را با آن تهیه کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 12 نفر

مواد لازم:
آرد: 3 پیمانه

شکر: 2 پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری

نمک: یک قاشق چای خوری

پودر کاکائو: یک دوم پیمانه

آب: 2 پیمانه

روغن مایع: دوسوم پیمانه

سرکه سیب یا سرکه سفید: 2 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل: یک قاشق سوپ خوری

شکلات کیت کت: به مقدار لازم

شکلات سفید: به مقدار لازم

کره (ذوب شده): 170 گرم

شکلات تلخ: یک دوم پیمانه

پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه

اسانس وانیل: سه چهارم قاشق چای خوری

خامه پرچرب: یک دوم پیمانه

 
کیک کیت‌کت را حتما امتحان کنید!

طرز تهیه:
1. برای تهیه کیک، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
2. آب، روغن مایع، سرکه سیب یا سرکه سفید و اسانس وانیل را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.
 
3. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
 
4. خمیر را در دو قالب گرد از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند.

5. برای تهیه لایه میانی، شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و کره ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
 
6. پودر شکر، اسانس وانیل و خامه پرچرب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
7. مخلوط کره، شکلات را اضافه و مخلوط کنید.
 
8. کیک های خنک شده را به صورت لایه ای روی هم قرار دهید و قسمت میانی، و روی آنها و دور تا دور را با مخلوط شکلات پوشش دهید.
 
9. دور تا دور کیک را با شکلات کیت کت و شکلات سفید تزیین کنید.

نکته:
بهتر است برای تهیه خمیر کیک، آرد را ابتدا الک کنید. قبل از افزودن مخلوط شکلات و کره به بقیه مواد، اجازه دهید این مخلوط خنک شود. در صورت تمایل می توانید دور تا دور کیک را با رُبان ببندید و تزیین کنید.
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰