روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید.
کد خبر: ۱۷۲۵
|
۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۲
زندگی امروز/ روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید.
به گزارش زندگی امروز به نقل ازماهنامه کیک و شیرینی، روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم خمیر:
 آرد: 600 گرم
 کره (خردشده): 400 گرم
 شکر قهوه ای: 100 گرم
 تخم مرغ: 2 عدد


مواد لازم لایه میانی:
  موز: 6 عدد
 کره: 3 قاشق سوپ خوری
 شکر قهوه ای: یک پیمانه
لیمو سنگی: یک عدد
پودر دارچین: یک قاشق چای خوری

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

طرز تهیه:
1. برای تهیه خمیر، آرد و کره را با دست با هم مخلوط کنید.
 
2. شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
 
3. خمیر را در سلفون بپیچید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
 
4. برای تهیه لایه میانی، موزها را پوست کنده و خرد کنید. در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

5. برش های موز، شکر قهوه ای، پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن و پودر دارچین را به کره اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا موز نرم شود.
 
6. ظرف را از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا مواد خنک شود.
 
7. خمیر استراحت داده شده را به دو قسمت کنید و هر یک را روی سطح کار با وردنه پهن کنید.
 
8. یکی از خمیرها را در قالب پای از قبل چرب شده قرار دهید، طوری که کف و کناره های قالب را بپوشاند و لبه های اضافی آن را برش دهید.
 
9. مخلوط موز را روی خمیر پخش کنید و روی آن را با خمیر دیگر پوشش دهید.
 
10. لبه های اضافی خمیر را برش دهید (در صورت تمایل می توانید خمیرهای اضافی را دوباره روی سطح کار پهن کنید و روی خمیر را با آنها تزیین کنید).

11. قالب را حدود 40 الی 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پای بپزد.
 
12. سپس آن را برش داده و سرو کنید.
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
* نظر:
نام:
ایمیل: