طرز تهیه انواع لازانیای اسفناج خوشمزه و مقوی

آشپزی با نوبرانه های بهار و خوراکی هایی که برای بهار مناسب هستند، جالب و خاص است. بنابراین باید کمی بیشتر با سبزی ها آشتی کنیم و آنها را سر سفره های مان مهمان کنیم. سبزی ها و نوبرانه های بهارکم نیستند.
کد خبر: ۱۸۰۷
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹

زندگی امروز/ اسفناج ارزش غذایی بی شماری دارد و در درمان کم خونی بسیار مفید است در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه لازانیای اسفناج رو آماده کرده ایم

به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت دکتر کرمانی ،اگر می خواهید یک غذای کاملا گیاهی درست کنید و در این روزهای زیبای بهاری میل کنید ما به شما لازانیای اسفناج رو پیشنهاد می کنیم . سعی کنید این لازانیای خوش طعم رو که ارزش غذایی زیادی داره درست کنید و ازش لذت ببرید

آشپزی با نوبرانه های بهار و خوراکی هایی که برای بهار مناسب هستند، جالب و خاص است. بنابراین باید کمی بیشتر با سبزی ها آشتی کنیم و آنها را سر سفره های مان مهمان کنیم. سبزی ها و نوبرانه های بهارکم نیستند.

مواد لازم
اسفناج تازه: یک کیلوگرم

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

پیاز: دو عدد

سیر: دو گل

پنیر پیتزای مکعبی: ۴۰۰ گرم

لازانیا: یک بسته

پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم

پودر آویشن تازه: یک قاشق غذاخوری

آرد سفید: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه انواع لازانیای اسفناج خوشمزه و مقوی

طرز تهیه
۱- اسفناج ها را پاک کرده، خیس کنید و بشویید.

۲- آب آن که رفت، کمی اسفناج ها را خرد کنید.

۳- پیاز و سیر را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.

۴- سپس آنها را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و نمک را هم اضافه کنید و این مخلوط را تفت بدهید.

۵- بعد از این که آب گوشت کاملا تمام شد، رب را داخل یک لیوان آب حل کرده و به گوشت اضافه کنید.

۶- بگذارید گوشت با رب بپزد و خوشرنگ شود.

۷- اسفناج، گوشت و پودر آویشن را مخلوط کنید.

۸- پنیرها را به شکل مربع کوچک برش زده و آنها را هم به مخلوط گوشت و اسفناج اضافه کنید.

۹- فلفل را اضافه کنید. لازانیاها را مانند همیشه بجوشانید و آبکش کنید.

۱۰- آرد سفید را کف ظرف پیرکس ریخته و یک لایه لازانیا روی آن بگذارید.

۱۱- از مخلوط لازانیا، گوشت و پودر آویشن روی لازانیا بریزید.

۱۲- این کار را ادامه دهید تا مخلوط گوشت و لازانیا تمام شود.

۱۳- بعد از این که مواد اصلی تمام شدند، روی آن یک پنیر پیتزای رنده شده را بریزید.

۱۴- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۱۵- بعد از این که کاملا گرم شد، پیرکس را داخل آن قرار دهید.

۱۶- نیم ساعت بعد حرارت زیر فر را خاموش کرده و از بالا به لازانیا حرارت دهید.
درباره طرز تهیه لازانیای اسفناج با مرغ و قارچ بیشتر بدانید

مواد لازم:
سه فنجان آب مرغ بدون نمک

۶۷۵ گرم ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان، پاک کرده

دو و یک دوم قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک و یک دوم فنجان پیاز خرد شده

سه قاشق غذا خوری سیر خرد شده

یک و یک دوم قاشق چای خوری سیر

یک دوم قاشق چای خوری آویشن خشک شده

یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده

۲۸۰ گرم قارچ برش خورده

۱۷۰ گرم اسفناج تازه

اسپری پخت یا مقداری روغن

یک و یک دوم فنجان شیر ۲ درصد چربی

یک و یک دوم فنجان آرد همه منظوره

یک چهارم فنجان جوز هندی

۵۵ گرم پنیر پیتزای رنده شده ( حدود یک دوم فنجان )

۱۲ ورق لازانیا نجوشانده

۱۴۰ گرم پنیر ماتسرلا

 
طرز تهیه لازانیای اسفناج با قارچ و مرغ :
۱-آب مرغ را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملا بپزد بجوشد. مرغ را از ماهی تابه خارج کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. وقتی مرغ به اندازه کافی خنک شد که بتوانید به آن دست بزنید، با دو چنگال تکه تکه اش کنید.

۲-یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن اضافه کنید، بچرخانید تا ماهی تابه را چرب کند. پیاز، سیر، یک دوم قاشق چای خوری نمک، آویشن، فلفل و قارچ را اضافه کنید، ۸ دقیقه تفتشان دهید. اسفناج ها را آرام آرام اضافه کنید هر بار که مقداری اضافه کردید اجازه دهید کمی بپزد و سپس مقداری دیگر را اضافه کنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، مرغ را به آن اضافه کنید.


طرز تهیه انواع لازانیای اسفناج خوشمزه و مقوی

طرز تهیه لازانیای اسفناج با مرغ و قارچ
۳-فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۹۰ درجه سانتی گراد ) گرم کنید.

۴-دو ظرف پخت مربعی ( ۸ اینچی ) را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. شیر، آرد و جوز هندی را ترکیب کنید، آنقدر بهم بزنیدشان تا نرم شوند. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. به آرامی میکس شیر را به میکس آب مرغ اضافه کنید، مرتب محتویات را بهم بزنید.

یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که ضخیم شود بپزید، مرتب بهم بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، پنیر پیتزا را رویش بریزید.

یک دوم فنجان سس را کف هر کدام از ظرف هایی که چرب کردید بریزید، سپس روی هر کدام دو ورق لازانیا، یک و یک دوم فنجان میکس مرغ، سه چهارم فنجان سس، و یک چهارم فنجان ماتسرلا قرار دهید، مطمئن شوید ورق های لازانیا با سس پوشیده شده اند، یکبار دیگر لایه ها را با ورق لازانیا، میکس مرغ و سس بپوشانید. یکبار دیگر هم این کار را با مواد باقی مانده تکرار کنید.
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰