زند گی امروز/ هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسرهای خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.
به گزارش زندگی امروز به نقل ازمجله سرآشپز،بستنی یکی از پرطرفدارترین خوراکیها در تابستان است. در فصلی که انواع میوهها به وفور یافت میشوند، میتوان بستنیهای متنوعی تهیه کرد و خوردن هر خوراکی خنکی میتواند فرحبخش باشد. هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسرهای خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر بستنی یخی هندوانهای را آورده ایم.
مواد مورد نیاز:پالپ هندوانه: ۵ پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
شکلات چیپسی: یک چهارم پیمانه
لایه لیمویی رنگ:
شکر: ۱ پیمانه
آب لیموترش: ۲ پیمان
طرز تهیه۱٫ پالپ هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف شود.
۲٫ سپس آن را داخل کاسه ای ریخته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت یا تا زمانی که پوره کمی نرم و صاف اما کاملا جامد داخل فریزر بگذارید.
۳٫ سپس از فریزر خارج کرده، خوب هم بزنید و شکلات چیپسی را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
۴٫ برای تهیه لایه لیمویی؛ آب لیموترش را درون قابلمه ای بریزید (لعابی نباشد). بعد شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید.
۵٫ زمانی که قوام آمد (یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
۶٫ شربت لیمو را نیز داخل کاسه ای ریخته و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که پوره جامد است،اما سخت نیست، درون فریزر قرار دهید.
۷٫ ۱۲ لیوان کوچک یک بار مصرف را داخل یک سینی قرار داده و با قاشقی دوسوم آن را با مخلوط هندوانه پر کنید. بعد بقیه لیوان را با پوره لیموترش یخ زده پر کنید تا به لبه لیوان برسید.
۸٫ سپس با پشت قاشقی روی آن فشار آورده و صاف کنید بعد یک عدد چوب بستنی داخل آن فرو کنیدو روی آن پوشش نایلونی بکشید.
۹٫ سینی بستنی را به مدت ۱۲ ساعت و یا دو روز در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
۱۰٫ قبل از سرو به مدت ۱ دقیقه در دمای محیط بگذارید، سپس به آرامی از لیوان خارج کنید.
حقایقی جالب درباره ۷ راز خوشمزه شدن بستنی یخی هندوانهای بخوانید
بستنی یکی از پرطرفدارترین خوراکیها در تابستان است. در فصلی که انواع میوهها به وفور یافت میشوند،میتوان بستنیهای متنوعی تهیه کرد؛ مثلا میتوانید هلو (یک عدد متوسط) را با موز (یک عدد متوسط)،مقداری کشمش، آب و عسل (۱ قاشق غذاخوری)مخلوط کنید و در قالبهای بستنی بریزید و بعد از گرفتن مایه،آن را میل کنید. اما نکتههای کلی برای تهیه انواع بستنی یخی وجود دارد که مهمترین آنها به شرح زیر هستند:
۱٫ میوههایی را که برای تهیه بستنی یخی استفاده می کنید باید باکیفیت باشند. حتی میتوانید میوه غیر فصلرا خرد کنید و در فریزر نگه دارید و در زمان مناسب در بستنی یخی به کار برید.
۲٫ حین تهیه بستنی یخی کیوی، حواستان باشد دانههای سیاه این میوه خرد نشوند زیرا در این صورت طعم تلخی به بستنی خواهند داد بنابراین یا آنها را ریز خرد کنید یا به صورت پوره (البته نه به صورت کاملا یکنواخت) درآورید.
۳٫ قالبی که برای تهیه بستنی استفاده میشود، از مهمترین نکتهها در تهیه این خوراکی است و اگر از مارکهایمعتبر لوازم آشپزی باشد، وقتی بستنی خود را میگیرد به راحتی از آن جدا خواهد شد.دیگر اینکه باید دسته بلندی داشته باشد که به صورت عمقی داخل بستنی فرو برود زیرا بستنی به خوبیبه قالبهایی که دستههای کوتاهی دارند نمیچسبد و محکم نمیشود.
۴٫ حتما قالبهای بستنی پرشده در طبقه اول فریزر که سردترین جای آن است، قرار دهید تا به سرعت خود را بگیرد.
۵٫ هرگز قالبهای پر شده را در کنار بستهبندی مواد غذایی گوشتی و به خصوص ماهی قرار ندهید زیرا دراین صورت بوی آنها را میگیرد. افرادی که دسر خورهای قهاری هستند، همیشه طبقهای از فریزر خودرا به دسر و مواد اولیه آن اختصاص میدهند و کاملا آن را تمیز نگه میدارند.
۶٫ میتوانید به جای آب، از شیر و ماست شیرین برای تهیه بستنی ها استفاده کنید. این کار کمک خواهد کرد افرادی که تمایلی به خوردن لبنیات (به خصوص شیر) به صورت عادی ندارند، سهمشان از این ماده غذایی را به صورت بستنی دریافت کنند.
۷٫ برای آنکه بستنی شکل زیبایی بگیرد، میتوانید پوره میوههایی را که رنگ های مختلفی دارند مثلا کیوی و آناناس، یکی در میان در قالب بریزید.