محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند وجود میزان بالاتر ویتامین D با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است. محققان در این مطالعه، دادههای دو آزمایش را برای بررسی رابطه بین ریسک سرطان سینه در زنان و غلظت ویتامین D موجود در خون بررسی کردند.
شرکتکنندگان در ابتدای مطالعه فاقد بیماری سرطان بودند و به طورمیانگین به مدت ۴سال تحت نظر بودند. میزان ویتامین D خون این زنان در طول مدت مطالعه اندازهگیری شد.
در طول مدت مطالعات، ۷۷ نمونه جدید ابتلا به سرطان سینه تشخیص داده شد. «سدریک گارلند»، سرپرست تیم تحقیق دراینباره میگوید: «ما دریافتیم شرکتکنندگان دارای میزان ویتامین D بالاتر از ۶۰ ng/ml در خونشان در مقایسه با افراد دارای ویتامین D کمتر از ۲۰ ng/ml، یک پنجم کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه بودند.»