به طور کلی بیماری های قلبی شامل، سکته، نارسایی و حمله و مشکلات دریچه قلب می شود. افزایش فشار خون، چاقی، حمل وسایل سنگین از جمله مواردی است که اکثرا به وسیله کشیدن سیگار، مصرف بیش از حد الکل، عدم فعالیت بدنی و رژیم نادرست غذایی اتفاق می افتد.
کد خبر: ۲۳۹۹
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲
مصرف روزانه تخم مرغ خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد


زندگی امروز- طبق آخرین آزمایش‌هایی که بر روی 400000 در رده سنی بزرگسالان انجام گرفت؛ مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ می تواند خطر بیمار یهای قلبی و عروقی را به طرز چشمگیری کاهش دهد. 

به گزارش زندگی امروز به نقل از سی ان ان، یافته های این کارشناسان که در مجله هارت منتشر شد، نشان که  نزدیک به 18 درصد از مرگ و میرها ناشی از بیماری های قلبی و عروقی بوده، و جالب اینجاست که اکثر این افراد روزانه تخم مرغ مصرف نکرده اند. 

به طور کلی بیماری های قلبی شامل، سکته، نارسایی و حمله و مشکلات دریچه قلب می شود. افزایش فشار خون، چاقی، حمل وسایل سنگین از جمله مواردی است که اکثرا به وسیله کشیدن سیگار، مصرف بیش از حد الکل، عدم فعالیت بدنی و رژیم نادرست غذایی اتفاق می افتد. 

یکی از اساتید مطرح پزشکی در پکن معتقد است که، با وجود اینکه تخم مرغ حاوی پروتئین غذایی زیادی است اما نباید این نکته را فراموش کرد که وجود کلسترول در این مواد غذایی گاهی اوقات کبد را دچار مشکلات زیادی می کند. این نکته مهم موجب شد تا این کارشناسان پزشکی مطالعات خود را در این زمینه با تمرکز بیشتری ادانه دهند. 

این مساله مهم آنها را برانگیخت تا بر روی حدود نیم میلیون نفر که سابقه بیماری قلبی عروقی نداشته اند به آزمایش بپردازند. بررسی های آنها نشان که بیش از 13 در صد مصرف روزانه تخم مرغ را داشته اند و نزدیک به 9 درصد هم به ندرت یا اصلا این مواد غذایی را مصرف نکرده اند. ولی به صورت میانگین تمامی شرکت کنندگان تخم مرغ نه تخم اردک را میل نموده اند. 

این تیم تحقیقاتی حدود 9 سال بر روی این مساله به تحقیق و مطالعات پرداختند. و تمامی تمرکز خود را بر روی این مساله صرف کردند تا بررسی حملات قلبی و عروقی به نتیجه مورد نظر دست پیدا کنند. 

 طبق گفته "پروفسور یو" استاد دانشگاه پکن، اکثر مرگ و میرهای کشور چین ناشی از حملات قلبی و بیماری های عروقی است. سکته های مغزی هموراژیک و اسکیمی و سپس بیماری های ایسکمیک 

اولین علتهای مرگ زود رس در این کشور به حساب می آیند. مطالعه بر روی بزرگسالن نشان که 8500 نفر از این افراد در خطر حمله قلبی قرار دارند و باید تحت درمان قرار بگیرند. 

این آمار که از ایالات متحده نیز بیشتر است نشان که مصرف کنندگان این وعده غذایی 26 درصد کمتر از کسانی که تخم مرغ مصرف نمیکنند انجام می پذیرد. 

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
* نظر:
نام:
ایمیل: