لازانیای کدو حلوایی

کد خبر: ۳۳۹
|
۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۲
این نسخه از لازانیای کدو تنبل یک غذای کاملا راحت، پر از مواد مقوی و مناسب فصل پاییز است.

مواد لازم مایه پنیری

  •     یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     یک پیاز متوسط خرد شده
  •     دو حبه سیر خرد شده
  •     ۲۵۰ گرم قارچ تازه ورقه ورقه شده
  •     ۲۵۰ گرم اسفناج خرد شده
  •     ۴۵۰ گرم پنیر ریکوتا
  •     ۴۵۰ گرم سس آلفردوی کم چرب
  •     یک عدد تخم مرغ
  •     نیم پیمانه پنیر پیتزا
  •     نیم قاشق چایخوری نمک
مواد لازم مایه کدو تنبل
  •     ۴۵۰ گرم کدو تنبل
  •     ۴۵۰ گرم سس آلفردوی کم چرب
  •     دو قاشق غذاخوری برگ مریم گلی خرد شده
لازانیا و پنیر
  •     ۹ ورقه لازانیا
  •     نیم پیمانه پنیر پیتزا


طرز تهیه:

۱ - در یک ماهیتابه روغن را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید، پیاز، سیر و قارچ‌ها را در روغن بپزید، مرتب آن را هم بزنید تا زمانی که نرم شده و شروع به قهوه‌ای شدن کند.

۲ - در یک کاسه بزرگ مواد باقی مانده از مایه ریکوتا را ترکیب کنید، سبزیجات را به آن اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، مواد مایه کدو تنبل را ترکیب کنید.

۳ - لایه بندی را شروع کنید: در یک آرام پزحدود یک سوم یا یک پیمانه از مایه کدو تنبل را پخش کنید. با سه ورقه لازانیا روی آن‌ها را بپوشانید به طوری که ورقه‌ها کاملا در کنار یکدیگر قرار گیرند. یک سوم از مایه ریکوتا را روی آن بریزید (حدود نیم پیمانه). این کار را برای دو لایه دیگر نیز تکرار کنید. لایه آخر را با پنیر بپوشانید. در ظرف را گذاشته و در حرارت بالا ۲. ۵ تا ۳. ۵ ساعت بپزید یا تا زمانی گه ترمومتری که در وسط قرار داده شده ۱۶۵ درجه فارنهایت را نشان دهد.

۴ - قسمت داخلی آرام پز را خارج کرده و اجازه دهید سرد شود، ۲۰ دقیقه بدون در قرار گیرد. لازانیا‌ها را روی تخته برش قرار داده و آن‌ها را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید. لازانیای پاییزی شما آماده است!
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰