کد خبر: ۶۶
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲
مواد لازم برای تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر:

نان باگت 2 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
سیر 2 حبه
سس مایونز 1/2 لیوان
پنیر موزارلای رنده شده 200 گرم
پنیر گودا رنده شده 100 گرم
جعفری تازه برای تزیین

طرز تهیه: نان باگت را به صورت حلقه ای و یکدست برش بزنید، ته سینی فر را چرب کنید و نان ها را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
 
در این فاصله مواد روی کاناپه را آماده کنید، داخل کاسه ای سس مایونز، سیر رنده شده، پنیر گودا و پنیر موزارلای رنده شده بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به شکل خمیری نرم و یکدست شوند.

نان ها را به نوبت از فر خارج کنید و در حالی که نان داغ است مقداری از سس پنیر را روی ان بزنید (با حرارت نان سس پنیر کمی ذوب میشود و به نان میچسبد).

گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و روی سس پنیر بگذارید سپس با جعفری تزیین و سرو کنید.
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
* نظر:
نام:
ایمیل: