اگر اهل غذاهای سالم و سریع که نیاز به پخت زیادی ندارند هستید این دستور ماهی کبابی در کنار اسفناج پخته رو هم امتحان کنید! سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
کد خبر: ۸۰۴
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳
به گزارش زندگی امروزغذاهای سالم و سریع که نیاز به پخت زیادی ندارند 


طرز تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا

مواد لازم:

فیله ماهی سالمون  ۴ تکه
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم
روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
اسفناج  ۱۵۰ گرم
پنیر فتا  ۶۰ گرم
بادام زمینی  ۱/۳ پیمانه
آبلیمو  ۲ قاشق چای خوری

آماده کردن مواد برای تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا:

۱- از ۴ تکه فیله ماهی سالمون، هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید.

۲- پنیر فتا را تکه تکه کنید.

۳- در ترکیب اصلی این دستور به جای بادام زمینی از دانه کاج استفاده می شود.

طرز تهیه:

۱-گریل فر را روشن کنید. فیله های ماهی سالمون را در سینی فر بگذارید، به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید و برای ۵ تا ۷ دقیقه کبابی کنید.

۲-در این میان، در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید. تا حد ممکن اسفناج ها را در ماهیتابه جا دهید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را هم بزنید و وقتی فضای کافی ایجاد شد، بقیه اسفناج ها را اضافه کنید. آن ها را برای حدود ۲ دقیقه تا نرم شوند، بپزید.

۳-اسفناج ها را از ماهیتابه خارج کرده و آب اضافی آن ها را بگیرید. تکه های پنیر فتا، بادام زمینی و آبلیمو را با آن ها ترکیب کنید. سالمون های کبابی را روی ترکیب اسفناج گذاشته و سرو کنید.

 منبع : وبسایت آشپزباشی

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته:
* نظر:
نام:
ایمیل: