پیراشکی هایی که غوغا می کنند

نمی دانم این غذاهای شکم پر چه دارن که اینقدر همه برایشان سر و دست می شکنند.
کد خبر: ۸۰۶
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴
به گزارش زندگی امروز از پیراشکی ها نگویم که غوغا کرده اند. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی پیراشکی گوشت را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.



مواد لازم:

خمیر پیراشکی:

آرد ۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
نمک کمی
کره آب شده ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۱ قاشق سوپ خوری

مواد داخل پیراشکی

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن ۳ قاشق سوپ خوری

پیراشکی هایی که غوغا می کنند

طرز تهیه:

۱-آرد را داخل کاسه بریزید و با نمک مخلوط کنید، وسط آرد را کمی گود کنید. درگودی تخم‌مرغ‌ها را بشکنید. پودر خمیر ترش و ماست را به همراه روغن مایع به تخم‌مرغ اضافه کرده و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید.

۲-خمیر را به مدت پنج دقیقه ورز دهید و به ده قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به اندازه یک پیش‌دستی باز کنید. روی هرکدام مقداری کره آب‌شده یا روغن مایع بمالید و آنها را روی هم بگذارید ، بعد خمیر را روی تخته آردپاشی‌شده با کمک وردنه باز کنید تا به اندازه یک نان تافتون شود.

۳-دوباره خمیر را رول کنید و از خمیر به اندازه یک نارنگی (۸۰ گرم) جدا کنید و کناری بگذارید. روی هر تکه خمیر را با چاقو یک برش ایجاد کنید و کل خمیرها را کناری بگذارید تا استراحت کنند. در این فاصله مایه گوشتی را آماده کنید.

۴-یک عدد پیاز را خرد کنید، به همراه روغن و کمی زردچوبه تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و همراه پیاز داغ و کمی نمک و فلفل تفت دهید. در آخر وقتی گوشت خوب سرخ شد، حرارت را خاموش کرده و جعفری‌های خردشده را اضافه کرده و با گوشت سرخ‌شده مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌ها را هم آب‌پز کرده و بعد رنده کنید.

۵-هر قسمت از خمیر را بردارید و کمی باز کنید. در وسط خمیر مقداری از مواد گوشتی بریزید، بعد روی آنها کمی سیب‌زمینی رنده‌شده و مقداری پنیر پیتزا بریزید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۶-پیراشکی‌های آماده‌شده را روی سینی فر بگذارید و روی آنها زرده رقیق شده با شیر بمالید و به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دهید تا آماده سرو کردن شود.

 منبع : وب‌سایت من آشپزم
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰