طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
کد خبر: ۹۸۰
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴
به گزارش زندگی امروز به نقل از سرآشپز پاپیون، شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم
گلاب ۱/۳ پیمانه

آب پیاز به مقدار لازم

آب ۲ پیمانه

خلال پسته ۱ پیمانه

پیاز داغ ۱ پیمانه

فیله مرغ ۵۰۰ گرم

دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

کشمش پلویی ۱ پیمانه

نمک ۱ قاشق چای خوری

زعفران ۱ قاشق چای خوری

شیر ۴ پیمانه

کره ۲۰۰ گرم

برنج ۳.۵ پیمانه

شیر پلوی تبریزی

طرز تهیه
1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج

می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.


ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰