زندگی امروز/ غذاهای خوشمزه، لذتبخش و افسونگر اروپا یکی از دلایل محبوبیت و معروفیت این قاره هستند. هر کشور اروپاییای غذای ملی خودش را دارد که به رنگ و بوی خاص آن کشور است. این غذاهای خوشطعم هماکنون از سرشت سادهٔ خودشان به غذایی حرفهای در سطح ملی تبدیل شدهاند.
به گزارش زندگی امروز به نقل از کافه گردش، آشنایی با بهترین و خوشمزه ترین غذاهای اروپا
[ لیست کامل تور اروپا ]
شنیتسل (Wiener Schnitzel): غذای ملی اتریش وعدهای پرپیمان از خردهنان و گوشت گوساله است که با سالاد، سیبزمینی سرخکرده، سیبزمینی کبابی و سُس مخصوص سرو میشود.
[ صفحه تور اتریش ]
مولفریت (Moules-frites): غذای ملی بلژیک ترکیبی است از صدفهای دریایی ماسل که با سیبزمینی سرخکرده سرو میشود.
فریکادله (Frikadeller): این غذا همان کوفته قلقلی خودمان است که از گوشت گاو، گوساله و سبزیجات درست شده و با سس سفید، نان چاودار و کره سرو میشود.
پوتوفو (Pot au Feu): این خورش خوشمزه و سادهٔ فرانسوی از قدیم در زمستانها پخته و سرو میشده است. مواد تشکیلدهندهٔ آن قطعات گوشت و سبزی هستند.
[ صفحه تور فرانسه ]
گویاش (Goulash): محبوبترین غذای مجارستان این سوپ غلیظ است که از قطعات گوشت، سیبزمینی و سبزی درست میشود.
موساکا (Moussaka): غذای سنتی یونان که با بادمجان، پیاز و گوشت با سس بیشامل (سس سفید داراى شیر و آرد و خامه) سرو میشود.
[ صفحه تور یونان ]
پیتزا: معروفترین غذای ایتالیایی که در کشور خودش به بهترین شکل درست میشود. ناپل و سیسیلی بهترین جاها برای صرف پیتزا هستند.
[ صفحه تور ایتالیا ]
پائلیا (Paella): پائلیای اسپانیایی غذایی است خوشطعم که از برنج آرامپختهشده با گوشت، غذای دریایی و سبزیجات تهیه میشود.
[ صفحه تور اسپانیا ]
کُتبولر (Kottbuller): کوفته قلقلی سوئدی که از گوشت چرخکرده درست شده و در این کشور طرفداران زیادی دارد. این غذا در بیشتر فروشگاههای زنجیرهای آیکیا موجود است.
ساندی رُست (Sunday Roast): غذای سنتی و خانوادگی بریتانیاییها برای شام و ناهار. این غذا از گوشت گاو، سیبزمینی، هویج و پودینگ یورکشایر درست میشود.
[ صفحه تور انگلیس ]
سارماله (Sarmale): این غذای خوشمزهٔ رومانیایی از کلم، گوشت و برنج درست میشود و چیزی شبیه دلمه کلمپیچ خودمان است. سارماله در طول جشنها و فستیوالها و در زمان کریسمس و جشن عید پاک خورده میشود.
باکالیا (Bacalhau): این غذای پرتغالی خوشطعم از ماهی کاد نمکسود با زیتون و گوجه درست شده و با سبزیجات و ادویههای مختلف تزئین میشود.
[ صفحه تور پرتغال ]
بیگوس (Bigos): این غذای سنتی لهستانی که به نام خورش شکارچی هم شناخته میشود از گوشت و کلمشور درست میشود.
زاوِربراتِن (Sauerkraut): این غذای اعیانی آلمانی به صبر زیادی نیاز دارد. اول باید گوشت را در مایعی خاص برای ۳ تا ۴ روز بخوابانید و سپس با سبزیجات مختلف طبخ کنید.
[ صفحه تور آلمان ]
خورش ایرلندی (Irish Stew): گوشت گوسفند یا گاو، سبزی و گیاهان معطر راه رسیدن به این غذای معروف ایرلندی هستند. این غذا بهوفور در طول و عرض این کشور پیدا میشود.