کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
کد خبر: ۶۶۳
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۲
به گزارش زندگی امروز به نقل از برترینها، کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز
بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم

نخود (خیس شده): 75 گرم

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

گردو (پودر شده): 75 گرم

مرزه (ریز خردشده): 100 گرم

پیازداغ: 2 ق س

زعفران دم کرده: 1 ق س

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس
رب گوجه فرنگی: 2 ق س

زردچوبه: به میزان لازم

قرص عصاره گوشت: 1 عدد

پیازداغ: 2 ق س

زعفران دم کرده: 1 ق س

آب: 3 پیمانه

روغن مایع: 1 ق سپ

 
کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

روش پخت:
1. نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.

2. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.

3. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه سس
1. رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.

2. کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار: ۰ | در انتظار بررسی: ۰ | انتشار یافته: ۰